Pilegårdsskolen er med til at skabe det hele menneske. En hverdag, der er præget af læring, trivsel og respekt for fællesskabet og det enkelte menneske

Annette Knüppel den 18-09-2018
    Nyhedsbrev til forældre
    Annette Knüppel den 27-06-2018
    Afgangsbevis
    Det er muligt at tilgå dit afgangsbevis via Tårnby Kommunes hjemmeside ved brug af NemID. Skal beviset benyttes til videregående uddannelse eller optagelse på uddannelse i udlandet skal beviset underskrives af skolen.
    Annette Knüppel den 27-06-2018
    Kabellægning af vejbelysning i 2018
    Der er god grund til at tage cyklen, når skolen starter i august, idet Tårnby Kommune planlægger at kabellægge luftledninger samt renovere vejbelysning på Oliefabriksvej, Ole Klokkersvej og Præstefælledvej i perioden fra uge 28-40.

Annette Knüppel den 11-06-2018
    Ændring til UNI-login for forældre.

Fra den 3. september 2018 vil det ikke længere være muligt at benytte ”almindelig login” på ForældreIntra og MinUddannelse.

Forældre skal derfor oprette et UNI-Login, senest den. 3 september 2018, hvor muligheden for ”almindelig-login” vil blive lukket ned.

Vejledning vedhæftet